ZADZU
 
 


Location: Karlstad CCC 8 Tage Erlandergatan Karlstad, S. | Start: 3/16/2019 12:00:00 AM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

Location: Nöjesfabriken Karlstad, S. | Start: 11/2/2018 12:00:00 AM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful
Insläpp: 19:00Scen: 20:0018 år Amerikanska supergruppen The Black Queen kommer äntligen till Sverige! Kända för sin säregna elektroniska musik (som enklast beskrivs lite som en elektronisk blandning av synth och pop), och med en hajpad debutskiva i bagaget, beger sig nu bandet ut på en turné som stannar på Nalen den första november. Supergruppen The Black Queen bildades officiellt 2015 av Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Joshua Eustis (Telefon Tel Aviv, Sons of Magdalene och Nine Inch Nails), samt Steven Alexander (tidigare tekniker för The Dillinger Escape Plan, Nine Inch Nails, och Kesha). Planerna på ett nytt musikprojekt hade dock pågått länge, men när bandet till slut släppte sitt debutalbum Fever Daydream stod det klart att The Black Queen var mer än bara ett sidoprojekt. Skivan beskrevs som ett av det årets bästa album (2016) och när bandet lät trycka ett gäng nya LP:s i en exklusiv upplaga gick The Black Queen definitivt över till något storslaget då skivorna blev genast heta samlarobjekt.Nu är det dags för power-pop-synth-trion att ta sig över Atlanten och komma till Sverige för första gången. Den första november intar The Black Queen Nalen Klubb. SUPPORT: TENNIS SYSTEM & KANGA De båda Los Angeles-baserade musikprojekten – Tennis System en trio och Kanga ett soloprojekt – följer med The Black Queen på sin turné. Denna konsert är stående.OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Location: Nalen Klubb Stockholm, AB. | Start: 11/1/2018 8:00:00 PM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

Location: Nalen Regeringsgatan 74 Stockholm, AB. | Start: 11/1/2018 8:00:00 PM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful
Insläpp: 20:00Scen: 21:0018 år I dessa tider, skuggade av mörka moln, fyllda av marginalisering och isolering är artister som Christian Kjellvander mycket nödvändiga för vår själsliga frälsning. Han omfamnar det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet. Den 26 oktober släpps hans nya album "Wild Hxmans" och i anslutning till det ger sig även Christian ut på vägarna, med ett stopp på Nalen den 17 november. Biljetter släppta! Genom sju råa och övertygande låtar i gränslandet mellan folk, blues, americana och jazz talar Kjellvander till oss om avsked, flykt och sensationen i att anlända till en ny värld. Tillsammans med sitt band skapar 42-åringen ett sound som andas ett pulserande lugn, samtidigt som han slänger sig huvudstupa mellan intimitet och ett dynamiskt, djupt mörker. I stunder känns det som om musiken försvinner, för att sedan blixtsnabbt åter komma till ytan, glänsande transparent.De mångfacetterade låtarna bärs upp av Christian Kjellvanders distinkta röst, som bär ekon av Leonard Cohen, Tim Hardin and David Sylvian. En röst, så smärtsamt närvarande, som lyser ännu starkare i den blixtrande övertygelsen om att känslor – rutinmässigt dolda i vardagen – kommer att stiga till ytan.“Wild Hxmans” är inspelad i Christians hem och studio under en vecka i maj 2018 och släpps 26 oktober.Support: Bo Mehr Under pseudonymen Bo Mehr döljer sig Malmömusikern Erik Mellerstedt. Han har tidigare spelat med Nightmen, Marcus Norberg och The Disappointments och är en välkänd figur inom Malmös musikscen. I rollen som Bo Mehr frångår Erik sin vardagliga gestalt och får därmed chansen att utöva klassiskt artisteri. Erik förklarar att genom ”Bo Mehr” kan han ärligt uttrycka sina känslor om kärlek på ett sätt som han själv aldrig skulle våga. Resultatet blir romantiska ballader om livets skörhet och magi. Efter 2 uppmärksammade singlar släppte Bo Mehr sitt debutalbum ”Dreamer” den 21 september. Denna konsert är stående.OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.I samarbete med Luger

Location: Berns Stora Salen Stockholm, AB. | Start: 11/17/2018 9:00:00 PM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful
Insläpp: 20:00Scen: 21:0018 år Systrarna Díaz, som tillsammans utgör Ibeyi, kommer till Nalen! Ibeyi har tagit världen med storm med sin globala, urbana musik, inspirerad av Afrika, Kuba, Paris ... Ibeyi står för något nytt och unikt, och med två hyllade album i ryggen kommer de äntligen tillbaka till Sverige. Biljetter släppta! De sjunger både på franska och engelska, skapar musik med spirituella böner som utgångspunkt och inkluderar också nigerianska yoruba-ramsor. När det finns plats eller behov hittar även spanska in. Influenserna är många vilket kan förklaras såhär: systrarna Lisa-Kaindé och Naomi Díaz är födda i Paris och kallar Frankrike hem, de bodde ett par barndomsår på Kuba och hälsar på årligen, de har nigerianska rötter från pappa och en fransk-venezuelansk mamma med tunisisk härkomst. De är globala barn som hämtar inspiration från alla möjliga musikaliska uttryck när de skapar vackra verk tillsammans som Ibeyi. Deras musik finns tack vare generationer av möten, möten som har lett till förälskelser, förälskelser som har lett till att nya liv har skapats och förts in i världen, att kulturer har mötts och sammanflätats under de svåraste av förhållanden. Med stor kärlek till soul och R&B har Ibeyi på sina två album, den självbetitlade debuten från 2015 och den hyllade uppföljaren Ash från 2017, skurit ut en väldigt speciell del av musikvärlden för sig själva att frodas inom. Spelningen på Nalen blir den första på svensk mark sedan 2015.Denna konsert är stående.OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Location: Berns Stora Salen Stockholm, AB. | Start: 11/1/2018 9:00:00 PM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

Location: Karlstad CCC 8 Tage Erlandergatan Karlstad, S. | Start: 11/17/2018 12:00:00 AM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful
Fri entré Lör 17 Nov Kl 00-03 strand, stora scenen 20 årTweet00-03 DJ Nina KienastNina Kienast (Demokratiskt Dansgolv, Sthlm Indie, Shape Up!) spelar Indie, 90s, one hit wonders och precis allt däremellan!

Location: Strand Hornstulls Strand 4 Stockholm, AB. | Start: 11/17/2018 12:00:00 AM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful

Location: Gavlerinken Arena 13 Gavlehovsvägen Gävle, X. | Start: 11/17/2018 12:00:00 AM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful
tor 1/11 kl 12.00 Lunchteater: Värp först ...Göteborgs Stadsteater, Foajébaren230 krUtsålt

Location: Göteborgs Stadsteater Götaplatsen Göteborg, O. | Start: 11/1/2018 12:00:00 PM End:
Local Events, Concerts, Tickets

Events by Eventful     Next >>